Ai curaj sa intri incaltat aici? Cum arata camerele de $50.000 in care vor sta vedetele la Mayweather - Pacquiao! GALERIE FOTO

Mayweather - Pacquiao este LIVE la ProTV, duminica dimineata la 06:00

Nobu Villa este hotelul de lux din Las Vegas care va gazdui cele mai mari vedete inainte de meciul dintre Mayweather si Pacquiao. Locatia abia a gazduit un alt mare eveniment, petrecerea data de Justin Bieber de ziua sa, cand a implinit 21 de ani.

Costul unei nopti la acest hotel in aceasta saptamana este de 50.000 de dolari!!! Luxul din camera dar si din celelalte incaperi ale hotelului este unul impresionant. De altfel, vizitatorii sunt pusi sa se descalte inainte sa intre in hotelul de ...foarte multe stele!

Cele mai tari camere sunt pe acoperisul hotelului, acolo unde sunt gazduite 3 apartamente de lux cu mese de biliard, piscine exterioare, loc de facut gratar si chiar un bucatar personal aflat la dispozitia celor care stau in aceste camere. Alte camere au acvarii imense in interior, lifturi private si alte accesorii extravagante, insa acestea costa "doar" 25.000 de dolari pe noapte.

Meciul dintre Mayweather si Pacquiao are o bursa adunata de 300 de milioane de dolari iar la meci va fi plin de vedete, din cele 20.000 de locuri la gala fiind puse in vanzare doar 1000, care s-au epuizat in primul minut!

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trei sferturi din elevii claselor terminale s-au înscris la BAC. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu
BRAT
Modifică setările cookies