Box

Tyson Fury se pregateste pentru Klitschko alaturi de un ROMAN! Englezul l-a chemat pe Benny sa-l ajute pentru meciul din octombrie

Benjamin Adegbuyi se antreneaza alaturi de Tyson Fury.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2015, 17:47
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2015, 18:07

Tyson Fury se bate cu Wladimir Klitschko pe 24 octombrie, in unul dintre cele mai tari meciuri de box din aceasta toamna.

Englezul vine dupa o victorie in fata lui Cristian Ciocan, dupa 8 runde, puglistul roman refuzand sa se mai ridice de la colt pentru runda a 9-a. Palmaresul lui Fury este insa unul incredibil, avand 24 de victorii din tot atatea meciuri, din care 18 prin KO!

Pentru meciul cu Klitschko, Fury l-a adus si pe Benjamin Adegbuyi, cel mai bine cotat luptator roman din kickboxing, al doilea in clasamentul GLORY dupa campionul Rico Verhoeven. De altfel, palmaresul lui Benny in kickboxing este asemanator cu cel al lui Fury in box, romanul avand 20 de victorii si 14 KO-uri in cariera, ultima victorie venind chiar saptamana trecuta, intr-o gala in Rusia.

Nu este prima data cand Benny se antreneaza alaturi de sportivi de top din lume. Acesta s-a pregatit si in Suedia, alaturi de Alexander Gustafsson, unul dintre cei mai buni luptatori de MMA din lume, contender la centura de campion in UFC la categoria semi-grea.

 

Here with the "NEW HEAVYWEIGHT CHAMP" camp is going well #teamfury

Posted by Benjamin Adegbuyi on Friday, 11 September 2015
Modifică setările cookies