Transformarea incredibila a unei legende a boxului! Omul care l-a facut campion mondial pe Lennox Lewis anunta: "Azi sunt femeie"

Transformarea incredibila a unei legende a boxului! Omul care l-a facut campion mondial pe Lennox Lewis anunta: "Azi sunt femeie"

Tabloidul britanic Mirror prezinta astazi povestea transformarii radicale a unui nume care a schimbat fata boxului mondial, Frank Maloney. 

Promoter, manager si mentor al lui Lennox Lewis, Maloney a fost in anii '90 unul dintre cele mai importante nume din lumea boxului. In toti acesti ani, Maloney s-a ferit sa-si dezvaluie secretul despre viata sa.

"Astazi sunt o femeie", spune Frank Maloney, care azi, la 61 de ani, traieste sub numele de Kellie. "M-am nascut in trupul gresit si toata viata am stiut ca sunt o femeie. Nu pot sa ma mai ascund, de aceea fac asta acum. Sa traiesc cu aceasta povara m-ar fi ucis.", spune acesta in Mirror.

Maloney sau Kellie, cum isi zice, a decis sa apeleze la o interventie chirurgicala de schimbare de sex:

"Ceea ce a fot gresit la nastere va fi corectat medical. Am un creier de femeie, am stiut asta din clipa in care am inceput sa ma compar cu alti copii. Eram mereu gelos pe fete."

"Mereu am simtit ca vreau sa ma imbrac ca o femeie. Este ceva ce nu am putut sa spun nimanui din lumea boxului."

"Va puteti imagina cum as fi intrat intr-o sala de box imbracat in femeie sa pregatesc un eveniment? Imi imaginez ca ar fi tipat cu totii la mine", povesteste acesta pentru Mirror.

Citeste si:Frank Maloney
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Din toamnă ar putea începe vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani. Anunțul lui Valeriu Gheorghiță
BRAT
Modifică setările cookies