TRAGEDIE in lumea boxului! Omul care i-a RUPT fata lui Muhammad Ali a murit noaptea trecuta! Era poreclit spargatorul de falci!

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 09:25

	TRAGEDIE in lumea boxului! Omul care i-a RUPT fata lui Muhammad Ali a murit noaptea trecuta! Era poreclit spargatorul de falci!

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Fostul campion mondial la categoria grea, Ken Norton, care a avut 3 meciuri de titlu cu Muhammad Ali, a murit noaptea trecuta in Las Vegas, a anuntat fiul sau pentru TMZ.

Norton avea 70 de ani si s-a chinut cu probleme de sanatate in ultimii ani. El a avut o serie de preinfarcturi care au dus in cele din urma la decesul sau.

Norton l-a batut pe Ali in cariera sa, chiar i-a rupt si falca in timpul meciului din 1973. S-au mai intalnit apoi de doua ori in ring iar Ali a castigat de fiecare data. Ultima bataie dintre ei a avut loc in 1976, pe stadionul Yankee.

Norton a castigat titlul WBC in 1978, dupa ce Leon Spinks a refuzat sa ii acorde o sansa la bataie.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT