Superman l-a provocat la BATAIE pe Bute! Ce adversar si-a gasit super campionul Romaniei in 2012

superman Lucian Bute Box
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2011, 14:25
Data actualizarii: Luni 12 Decembrie 2011, 14:28

Bute si-a gasit un adversar in 2012! A fost provocat de un canadian cu porecla "Superman"

Adonis Stevenson, supranumit "Superman", a declarat ca ar vrea sa boxeze in 2012 cu Lucian Bute, informeaza canoe.ca.

"In 2012, as vrea sa boxez cu Bute. Promotorul meu (Yvon Michel) va fi cel care va organiza totul. Este datoria sa, eu o voi face pe a mea. Bute spune ca nimeni nu vrea sa il infrunte. El vorbeste de Froch, de Kessler, dar eu il provoc. In 2006, cand ma pregateam pentru Jocurile Commonwealth-ului (n.r. - unde a castigat medalia de argint), l-am invins intr-un meci de pregatire. Il cunosc foarte bine si stiu cum boxeaza", a spus Stevenson, in varsta de 34 de ani.

Adonis Stevenson l-a invins, sambata, la Montreal, pe americanul Aaron Pryor Jr., intr-un meci in care si-a aparat centura NABA la categoria supermijlocie si a obtinut titlurile NABO si IBF.

Potrivit La Tribune, Lucian Bute s-a intalnit la sfarsitul saptamanii trecute cu fanii sai din orasul canadian Sherbrooke. El le-a vorbit acestora despre perioada petrecuta in Romania, dupa meciul cu Glen Johnson, precizand ca nu a fost "o vacanta". "Am avut multe solicitari, multe intalniri. Am alergat tot timpul. Adevarata vacanta este cand revin aici", a mentionat pugilistul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!