SOC IN BOX! Lucian Bute si-a anuntat retragerea! Mesajul transmis de fostul campion mondial

Lucian Bute si-a anuntat retragerea din box.

Lucian Bute a fost prezent aseara la gala de box din Timisoara in care au luptat Flavius Biea si Bogdan Dinu, amandoi iesind invingatori dupa meci.
 
Bute a declarat dupa meci ca boxul nu mai este o prioritate dupa el si, in cel mai bun caz, va mai face un meci de retragere, altfel considera ca si-a incheiat cariera:
 
"In momentul de fata ma bucur de familie, stiti ca sunt tatic de doua luni de zile, sunt acasa cu familia, cu fetita, e cel mai frumos cadou din viata mea. E cea mai pretioasa centura si asta conteaza cel mai mult. Obiectivele si prioritatile se schimba si lucrurile au luat alta intorsatura.

Am 37 de ani... Nu stiu daca o sa mai fac un meci sau poate nu, prioritatea mea este familia acum. Voi decide cand ma voi intoarce la Montreal cu echipa si cu stafful meu (n.r. daca mai face ultimul meci din cariera sau nu)", a declarat Lucian Bute dupa eveniment.
 
Bute vine dupa 3 infrangeri consecutive, si un total de 5 infrangeri in ultimele 7 meciuri. Lucian a fost detinator al titlului mondial IBF intre 2007 si 2012.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies