Box

Situatie incredibila cu 3 zile inainte de meciul lui Mayweather cu Berto! Impresarii sai nu stiu cum sa "musamalizeze" stirea

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 09:13
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 12:00

Peste 2000 de bilete mai sunt la vanzare pentru meciul dintre Mayweather si Berto, ce are loc duminica dimineata ( in jur de 05:00 ora Romaniei). Situatia este una incredibila, avand in vedere ca precedenta confruntare a lui Mayweather, cu Pacquiao, a epuizat biletele in doar cateva minute dupa ce s-au pus in vanzare, majoritatea fiind rezervate inca dinaintea meciului.

Desi impresarii lui Mayweather anunta peste tot ca meciul se disputa cu casa inchisa, ESPN anunta ca biletele valabile sunt chiar si din cele mai ieftine, de 125 de dolari, mergand pana la 1500 de dolari, precizand ca decizia lui Mayweather de a se retrage in fata lui Andre Berto a fost una neinspirata, avand in vedere ca haitianul nu este un nume mare in box iar meciul nu ridica interes.

De altfel, bursa americanului este mult mai mica. Mayweather castiga 35 de milioane de dolari pentru acest meci, aproape 10% din cat a castigat la meciul cu Pacquiao din luna mai a acestui an.

Americanii scriu ca desi a anuntat ca e ultimul meci din cariera sa, Mayweather incearca sa vanda acest meci prin anuntul ciudat facut, aproape toata presa de specialitate fiind de parere ca americanul va lupta iar in 2016.

CITESTE SI

Modifică setările cookies