Scene incredibile cu unul dintre cei mai buni boxeri din lume! Ce s-a intamplat cand un barbat i-a blocat masina lui Chisora

Scene incredibile cu unul dintre cei mai buni boxeri din lume! Ce s-a intamplat cand un barbat i-a blocat masina lui Chisora

Fostul adversar al lui Klitschko trece printr-o perioada dificila.

Dereck Chisora nu se afla in cea mai buna perioada a vietii sale. Acesta tocmai ce a pierdut meciul cu Tyson Fury, ca a fost implicat intr-un nou incident ce a lasat urmari.

Chisora a fost blocat cu masina de o alta masina, in parcare, iar de aici pana la conflict nu a fost decat un pas. Boxerul de categoria grea l-a asteptat pe sofer dupa care a sarit la bataie. Acesta l-a amenintat ca il omoara si ca ii sparge si fata si masina daca nu o muta imediat.

Evenimentul nu a ramas fara urmari, Chisora fiind arestat de politie care i-a dat 60 de zile de munca in folosul comunitatii, plus compensatii de 100 de pounds pentru fiecare dintre victime, soferul fiind acompaniat de inca o persoana.

Chisora nu se afla la primul incident care apare in presa, acesta tinand prima pagina a tabloidelor din Anglia atat la meciul cu Klitschko, pe care l-a lovit la cantar si l-a scuipat in timpul meciului, cat si cu Haye, cu care s-a batut de mai multe ori in afara ringului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies