Box

SCANDAL urias la Federatia Romana de Box! Doroftei e ULUIT: "Inadmisibil! Mi-a spus textual ca se p*** pe mine!"

Leonard Doroftei aduce acuzatii grave dupa ce a devenit interzis la FR de Box.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 10:25
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 10:39

Doroftei, presedintele FRB, a parasit functia dupa ce a fost jignit de consilierul ministrului sportului.

ACUZATII GRAVE

Fostul boxer il acuza pe Vasile Citea pentru comentariile sale:

"Este inadmisibil ca un consilier al ministrului sa foloseasca un astfel de limbaj suburban. Mi-a spus textual ca se pisa pe mine!", spune Doroftei, potrivit sportnews.

Acuzatiile sale impotriva lui Citea merg chiar mai departe. Leonard este deranjat de un om care ii era subaltern, acesta fiind vicepresedintele forului pe care Doroftei il conducea.

"Cum, bai, nene, sa zica asa ceva? Aici suntem in lumea sportului, iar Leonard Doroftei reprezinta ceva in sportul romanesc. Mai grav mi se pare faptul ca nici acum ministrul nu l-a bagat in sedinta pe Catea. E incredibil ce se intampla. Totul a fost premeditat, iar cei din Biroul Federal vor sa scape de mine. Motivul? I-am intrebat de bani, iar acest lucru i-a deranjat.

Vorba aia, totul pana la bani! Pai eu am impartit banii de la federatie tuturor antrenorilor si in cinci luni i-au papat pe toti. Am imprumutat alti bani. Si aia s-au dus si au venit sa-mi ceara din nou. Pai de ce nu faci, frate, economii, cand stii clar pe ce bani de bazezi?

De ce iei in cantonamente 20 de sportivi in loc de 7-8? Cum justifici tu faptul ca ai cheltuit o gramada de bani pentru paza la un eveniment la care au fost doi-trei insi in tribuna? Eu vreau sa stiu pe ce s-au dus toti acesti bani. Atat!", a spus Doroftei.

Modifică setările cookies