Joi 09 Noiembrie 2017, 10:47

"Sa te tot trezesti cu asemenea mic dejun!" Un fost campion mondial s-a facut de ras pe internet! Ce au descoperit fanii


	"Sa te tot trezesti cu asemenea mic dejun!" Un fost campion mondial s-a facut de ras pe internet! Ce au descoperit fanii

Unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile a comis-o pe net!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Ricky Hatton, cel care este clasat de BoxRec pe primul loc in clasamentul all-time al boxerilor englezi la categoria light welterweight, si-a incheiat cariera intr-un mod controversat - la 3 ani dupa ce isi anuntase retragerea din box, el a revenit si a ost invins in primul si ultimul sau meci de un luptator mai putin cunoscut, Vyacheslav Senchenko.

Hatton a fost implicat si intr-un scandal cu drogurile si a disparut o perioada din prim-plan. Mare fan al celor de la Manchester City, Ricky Hatton ramane insa un nume important pentru englezi iar acestia sunt foarte atenti la tot ce face fostul boxer.

Ultima patanie - o postare pe Instagram! Hatton a urcat o poza cu o femeie in lenjerie care pregatea oua-ochiuri alaturi de mesajul: "Sa te tot trezesti cu asa mic dejun" era mesajul lui Hatton, pornind o noua controversa. Multi fani l-au felicitat pe Hatton pentru "noua cucerire", insa trucul lui a fost dat destul de rapid in vileag. Poza postata de Hatton era una care circula pe internet din 2015! "Stim cu totii ca nu esti suficient de inalt pentru a face o astfel de poza" au ras fanii de Hatton.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
0 comentarii
Premierul Dăncilă pleacă miercuri în Israel, după scandalul mutării ambasadei la Ierusalim
BRAT