S-a terminat povestea frumoasa? Celebrul Freddie Roach nu stie daca va mai colabora cu Bute in 2015

Box
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Februarie 2015, 14:49
Data actualizarii: Sambata 14 Februarie 2015, 15:12

Lucian Bute a avut ultimul meci oficial in ianuarie 2014, când a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal. Românul ar fi trebuit sa boxeze in data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulata dupa ce Bute s-a accidentat la spate.

Antrenorul Freddie Roach, unul dintre cei mai apreciati tehnicieni din lume, care pregateste boxeri ca Manny Pacquiao si Miguel Cotto, a declarat ca nu stie daca va continua colaborarea cu pugilistul Lucian Bute, informeaza BoxingScene.com.

"Nu stiu. Ne-am pregatit in Filipine pentru ultimul sau meci, iar apoi a suferit o accidentare si i-am cerut sa faca o pauza. Eu a trebuit sa ma ocup de meciul lui Pacquiao si de când a plecat din Filipine nu am mai discutat. Nu am discutat cu oamenii lui sau cu altcineva, dar i-am spus ca atunci când se reface in urma problemei la spate vom reveni la antrenamente si atunci ne vom gândi la o alta data si un alt adversar", a spus Roach.

Freddie Roach a vorbit si despre faptul ca Bute a semnat in ianuarie un contract cu managerul american Al Haymon, care il reprezinta pe Floyd Mayweather Jr.: "Credeam ca este multumit de cei care il reprezentau. Este un nume mare in Montreal si nu stiu ce poate oferi Al pentru a schimba ceea ce deja este".

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!