Decizie controversata! Gavril a pierdut cu Benavidez, desi l-a trimis la podea cu 40 de secunde inainte de final

Decizie controversata! Gavril a pierdut cu Benavidez, desi l-a trimis la podea cu 40 de secunde inainte de final

Ronald Gavril a pierdut lupta pentru titlul WBC.

Ronald Gavril a pierdut meciul pentru titlul WBC la categoria super-mijlocie intr-un meci fenomenal contra lui David Benavidez! Meciul s-a incheiat la decizie, Benavidez devenind cel mai tanar campion.

Decizia este insa una controversata! Desi Benavidez conducea dupa primele 11 runde la limita, avand avantaj mai ales datorita rundei a 10-a in care a trimis lovituri puternice la corp, Gavril a revenit si, cu 40 de secunde inainte de finalul meciului, l-a trimis la podea pe Benavidez cu o directa de stanga!

 

 


In ciuda acestui knockdown, Benavidez a terminat lupta iar 2 dintre judecatori i-au acordat victoria cu o diferenta mult prea mare, 117-111 si 116-111. Culmea, al treilea arbitru i-a acordat victoria lui Gavril cu 116-111! Decizia mixta a fost insa in favoarea americanului de 20 de ani care a pus astfel mainile pe centura WBC

 

 

 

 

 

 


Boxerul roman Ronald Gavril lupta sambata dimineata pentru titlul mondial WBC la categoria super mijlocie. Acesta va lupta impotriva americanului de origine mexicana David Benavidez. Acesta din urma trebuia sa lupte pentru titlul mondial cu alt adversar, insa acesta s-a accidentat asa ca in locul sau a fost introdus in meciul de titlu Ronald Gavrial.

Nascut la Bacau, Gavril are un palmares de 18 victorii, 14 dintre ele prin KO, si 1 infrangere, in timp ce adversarul sau are 18 victorii si 0 infrangeri. Gavril se antreneaza de mai multi ani la sala lui Floyd Mayweather, fiind unul dintre pugilistii pe care echipa lui Mayweather i-a promovat cel mai mult in ultimii 2 ani.

Gavril a mai castigat o centura mondiala, in octombrie anul trecut, in versiunea NABF, insa nu este una dintre centurile importante in box.

Daca va reusi sa se impuna in meciul cu Benavidez, Gavril va deveni al patrulea campion mondial la profesionisti din istoria Romaniei, dupa Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute si Adrian Diaconu.

In ultimii ani, au mai luptat pentru titlul mondial Lucian Bute, cu James DeGale si Badou Jack, JoJo Dan, cu Kell Brook, si Razvan Cojanu, cu Joseph Parker, insa toti au fost invinsi.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Varianta de Covid-19 din Brazilia a provocat reinfectarea mai multor persoane vindecate
BRAT

Modifică setările cookies