"Probabil nu ai stiut sa citesti brosura!" Mayweather, umilit de fani dupa ce si-a postat ultima achizitie de $4.800.000

"Probabil nu ai stiut sa citesti brosura!" Mayweather, umilit de fani dupa ce si-a postat ultima achizitie de $4.800.000

Mayweather a platit o avere pe ultima sa masina.

"Noua mea masina de 4,8 milioane de dolari, Koenigsegg CCXR Trevita supercar. Konigsegg este o firma de masini doar pentru bogati, au facut doar 2 masini TREVITA, iar aceasta este a doua. In plus, e singura TREVITA facuta special pentru USA. Masina e originara din Suedia. TREVITA inseamna "3 nuante de alb", e mai mult de o super masina, e o HYPER MASINA", a scris Mayweather pe propria pagina de socializare, dupa ce si-a postat o poza cu bolidul de milioane de dolari.

Reactia fanilor a fost insa una extrem de neplacuta. Majoritatea celor care au comentat la poza l-au criticat pe Mayweather ca a platit aproape 5 milioane de dolari pe o masina, cand "lumea moare de foame pe strada". Acestia l-au dat exemple pe Pacquiao, care a donat milioane de dolari in actiuni caritabile in ultimii ani, spre deosebire de Mayweather care cheltuie banii doar pe masini, bijuterii si femei.

Cele mai apreciate comentarii au fost insa unele extrem de haioase. Primul este unul in care un fan ii spune ca "inclusiv masina asta fuge pe strada mai putin decat o faci tu in ring", cu trimitere la meciul cu Pacquiao, in care Mayweather a eschivat lupta, iar al doilea il umileste practic pe american: "Au fost facute 3 masini, nu 2, de aceea e numita TREVITA. E prima cand Koenigsegg foloseste 3 carbon alb, ce aceea e denumite asa masina, dar nu ma mira ca nu stii asta, probabil nu ai putut sa citesti brosura".

Gluma face trimitere la stirea de anul trecut, care spunea ca Mayweather, desi are peste jumatate de miliard de dolari avere, nu stie sa citeasca!

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies