Pascal este facut ZEU de canadieni: "L-a batut pe Bute fara probleme, 11 runde au fost ale lui!" Reactii din presa de afara:

Autor: Sport.ro
Duminica 19 Ianuarie 2014, 08:10

	Pascal este facut ZEU de canadieni: "L-a batut pe Bute fara probleme, 11 runde au fost ale lui!" Reactii din presa de afara:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

"Jean Pascal a demonstrat ca este boxerul mai bun si l-a invins pe Lucian Bute, meciul de titlu NABF. Pascal a fost superior 11 runde insa in ultima repriza a supravietuit unui adevarat uragan de lovituri insa a reusit sa se impuna in final. Bute stia ca pierde la puncte si a dat totul in ultima repriza insa nu a fost de ajuns", scrie canadienii de la Deportes.

"Patru ani a cerut acest meci Jean Pascal. Patru ani a asteptat sa le dovedeasca celor care il vedeau mai slab, mai putin tehnic, mai lent, ca se inseala. Pascal l-a dominat pe Bute timp de 12 reprize si s-a impus fara probleme! Inca de la inceput, favoritul tribunelor a fost Lucian Bute, insa odata cu trecerea rundelor, favorit a devenit Pascal"
, scriu cei de la La Presse.

Nici cei de la JournalMetro nu l-au iertat pe Bute: "Pascal a controlat tot meciul cu exceptia a doua momente, cand s-a deschis si a fost lovit de Bute. A castigat pentru ca a aratat o disciplina foarte buna in ring. Bute l-a alergat prin ring pe Pascal si chiar avea sange pe fata, de la numeroasele lovituri incasate", scriu acestia.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies