Muhammad Ali, internat in spital cu pneumonie! Unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile are probleme de sanatate

Muhammad Ali, internat in spital cu pneumonie! Unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile are probleme de sanatate

Muhammad Ali continua lupta pentru viata sa.

Muhammad Ali este unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile. Desi nu exista un top 10 oficial al boxerilor, Ali este considerat de toate publicatiile ca fiind in primii 5 boxeri din toate timpurile, indiferent de categorie.

Fosta campion mondial de 3 ori, Ali a avut un impact imens asupra societatii americane din secolul trecut, atat prin victoriile din ring cat si prin cele din afara acestuia.

Ali a fost diagnosticat cu Parkinson la doar 3 ani de cand s-a lasat de box, in 1984, suferind de o forma foarte avansata a bolii, ce i-au facut probleme mari in ultimii ani. Ali a fost diagnosticat cu pneumonie de catre doctori zilele trecute, fiind internat de urgenta in spital, starea sa de sanatate fiind una destul de precara. Chiar daca pneumonia in sine nu este foarte avansata, pot apararea mereu complicatii, dupa cum explica unul dintre doctorii spitalului la care a fost internat.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies