Moment SOCANT cu Klitschko! Campionul mondial de box era sa lesine la sauna! Ce s-a intamplat

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Februarie 2014, 19:09

	Moment SOCANT cu Klitschko! Campionul mondial de box era sa lesine la sauna! Ce s-a intamplat

►24 de ani in Zodia Nasului! Mircea Sandu, maine ora 19:00, LIVE in studio, la Special Like Romania!

Tyson Fury a povestit pentru Dailymail ce s-a intamplat in momentul in care a intrat la aceeasi sauna cu Wladimir Klitschko.

Fury l-a invins ieri pe Joey Abell, insa a fost nevoie de cateva minute de sauna inainte de meci, pentru ca avea cateva kilograme in plus fata de greutatea la care isi dorea sa fie.

Englezul s-a intalnit la sauna cu un alt nume mare al categoriei grea din box, Wlad Klitschko. Acesta se pregateste de meciul cu Leapai si nu s-a bucurat deloc sa il vada pe Fury, un posibil viitor adversar, in aceeasi sauna.

Fury a povestit insa ce s-a intamplat cand cei doi au intrat la sauna: "Era incredibil de cald inauntrul. Dupa ce m-a refuzat sa facem sparring, am vrut neaparat sa il bat la sauna, sa stau mai mult decat el. Timp de 30 de minute am stat si ne-am uitat unul la celalalt, desi perioada maxima la sauna este de 20 de minute, apoi se poate intampla orice. Eram amandoi la un pas de a lesina la  sauna. Dupa ce a trecut jumatate de ora, m-am asezat in cele din urma jos iar el a mai stat putin si a iesit din sauna. Era foarte nervos. S-a intors foarte suparat la echipa sa", a spus Tyson Fury.

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies