Meci urias pentru boxul romanesc! Ciocan se bate sambata la ProTV pentru centura WBO europeana. Cine castiga se bate la titlul mondial

Meci urias pentru boxul romanesc! Ciocan se bate sambata la ProTV pentru centura WBO europeana. Cine castiga se bate la titlul mondial

Gala de box "Lovitura de Ciocan" e sambata seara la Sport.ro si ProTV

Cristian Ciocan se bate sambata la Hamburg pentru titlul european WBO, centura ce il poate duce direct in meciul de titlu mondial pentru centura WBO. Ciocan da piept cu Erkan Teper, un turc ce lupta pentru Germania, la fel ca Ciocan, cunoscut ca "Christian Hammer".

Teper este neinvins in 16 meciuri la profesionisti, avand 10 dintre confruntari castigate prin KO. Pe lista lui Teper sunt Michael Sprott, Johann Duhaupas, David Price sau Derric Rossy.

Ciocan vine dupa o serie de doua victorii, in fata lui Sherman Williams si Michael Sprott, dupa ce in februarie 2015 a pierdut la campionul mondial Tyson Fury. Acesta tocmai ce si-a pierdut centura mondial WBO, dupa recentul scandal "cocaina", britanicul fiind intr-o stare deplorabila, in depresie.

Titlul mondial WBO urmeaza a fi pus in joc cel mai probabil de Wladimir Klitschko si Anthony Joshua, iar castigatorul meciului Ciocan vs Erkan poate deveni challenger obligatoriu.

Gala in care Ciocan se bate cu Erkan e sambata seara la Sport.ro si ProTV. Gala incepe pe Sport.ro iar meciul lui Ciocan este la ProTV, in jur de 00:15.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies