Mayweather - McGregor in 2017? Reactia celui mai bun boxer din lume dupa ce Conor a primit licenta sa boxeze

Mayweather - McGregor in 2017? Reactia celui mai bun boxer din lume dupa ce Conor a primit licenta sa boxeze

Meciul dintre cei doi ar putea avea loc in 2017.

Conor McGregor si Floyd Mayweather sunt doi dintre cei mai cunoscuti luptatori din lume. Cei doi vin dni sporturi diferite, McGregor fiind cel mai cunoscut luptator de MMA din lume in acest moment, iar Mayweather este unul dintre cei mai buni boxeri din istorie.

Cei doi se tot provoaca in presa si spera sa obtina reteta financiara pentru un meci de sute de milioane de dolari, ce nu ar fi refuzat de niciunul dintre cei doi. Mayweather ar avea un meci usor de box iar McGregor ar castiga intr-o seara de 10 ori cat castiga la un meci de MMA.

Lucrurile au avansat dupa ce Conor McGregor a primit licenta de a boxa in statul Nevada, tiinta fiind o gala in Las Vegas. Desi este departe de a se realiza, meciul dintre cei doi poate avea loc in viitor, daca se vor strange burse indeajuns de mari pentru a fi amandoi multumiti de reteta financiara.

Mayweather a reactionat in stilul sau cand a aflat ca McGregor a primit licenta de a boxa: "E un joc, nu vrea decat sa isi atraga fani. E sub contract cu UFC si seful lui nu il lasa sa lupte in alta parte", a spus May.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies