"Ma retrag in septembrie!" Mayweather socheaza inainte de meciul cu Pacquiao! Ce zice despre recordul lui Rocky Marciano

"Ma retrag in septembrie!" Mayweather socheaza inainte de meciul cu Pacquiao! Ce zice despre recordul lui Rocky Marciano

Mayweather - Pacquiao e duminica la ProTV, de la 06:00. Gala incepe de la 04:00 la ProTV

Floyd Mayweather a facut un anunt surprinzator inainte de meciul cu Pacquiao. Desi spune ca este cel mai bun boxer din toate timpurile, Mayweather a declarat ca nu vrea sa ii intreaca recordul lui Rocky Marciano, considerat cel mai bun boxer din toate timpurile.

Acesta s-a retras cu un parlmares fara infrangere, 49 de victorii obtinute in doar 8 ani de cariera. Marciano a fost unul dintre cei mai temuti boxeri la categoria grea, invingandu-i printre altii pe Joe Louis si Archie Moore. Mayweather a spus insa ca se va retrage dupa ce va disputa meciul cu numarul 48, cu Pacquiao, iar in toamna meciul cu numarul 49.

"Cred ca in septembrie va fi ultimul meu meci, e timpul sa imi iau la revedere. Nu vreau sa fac 50 de victorii, poate pentru voi e ceva special sa ii intrec recordul lui Marciano dar pentru mine nu este. Am avut o cariera de 19 ani in care nu am luat prea multi pumni, pentru mine e mai important sa iau bani multi decat sa am un palmares imaculat. Zeroul ala din dreptul infrangerilor nu imi tine de foame, fiica mea nu poate sa manance cifre. Dupa meciul de duminica ma duc acasa insa o sa primesc in fiecare luna cate un cec de un milion de dolari. Sapte ani de acum inainte o sa primesc cecuri de un milion de dolari in fiecare luna, asta imi va tine de foame si imi va trimite copiii la cele mai bune scoli", spune Mayweather.

Mayweather a raspuns si acuzatiilor cum ca ar fi un boxer defensiv: "Oamenii ma critica mereu dar cand sunt acasa cu copiii mei si cu familia mea ma gandesc mereu ca am avut o cariera din care o sa ies fara accidentari si fara o uzura mare. Dupa 19 ani pot sa spun ca mintea mea este ok, nu am probleme la cap pentru ca nu am incasat prea multe lovituri. Sunt sanatos, nu am nicio problema de sanatate", a spus Pacquiao.

Mayweather a vorbit si despre Marciano direct: "A fost un luptator teribil, imi scot palaria in fata lui. Marciano, Ali, Ray Robinson, toti au fost luptatori uriasi", a spus Mayweather.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, la Forumul Economic Franco-Român: Pentru România, 2021 oferă semnale dintre cele mai încurajatoare
BRAT
Modifică setările cookies