JoJo Dan, la un pas de o sansa imensa! Ce se intampla daca o sa castige meciul de vineri seara cu Kevin Bizier

JoJo Dan, la un pas de o sansa imensa! Ce se intampla daca o sa castige meciul de vineri seara cu Kevin Bizier

Ion Ionut a boxat ultima data in luna mai, cu polonezul Lukasz Janik, inregistrand o victorie prin KO tehnic.

Pugilistul Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, s-a declarat increzator in sansele sale la meciul de vineri cu sportivul canadian Kevin Bizier, precizand ca este in forma si nu vrea sa rateze sansa de a-si atinge obiectivul, informeaza Le Journal de Montreal.

"Am emotii, dar pozitive. La fel ca la primul meci, pe care l-am castigat, stiu ca va trebui sa dau totul in ring. Am incredere deplina in posibilitatile mele si sunt in forma. stiu ca sunt foarte aproape de obiectivul pe care mi l-am stabilit si nu intentionez sa ratez aceasta sansa", a spus Jo Jo Dan.

Romanul ar fi trebuit sa boxeze cu italianul Leonard Bundu, dar acesta a renuntat in luna octombrie la confruntarea cu romanul. "Leonard Bundu a fugit..., s-a retras cu coada intre picioare....respect pentru Bizier ca accepta sa se bata iar cu mine pentru pozitia de challenger obligatoriu la titlul mondial IBF.. dar de data asta o s-o ia mult mai rau!", scria Ion Ionut pe contul sau de Facebook, in octombrie.

In luna august, presa de specialitate a notat ca Jo Jo Dan urma sa boxeze cu italianul Leonard Bundu intr-un meci eliminatoriu, castigatorul urmand sa devina challengerul detinatorului centurii IBF la categoria semimijlocie, englezul Kell Brook.

Romanul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier in noiembrie 2013, cand s-a impus la puncte in fata canadianului, obtinand centurile NABA și IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies