Jo Jo Dan, prins in "Razboiul Rozelor" dintre Brook si Amir Khan! Cine il face praf pe roman: "Ar trebui sa il cheme NO NO Dan"

Autor: Sport.ro
Marti 07 Aprilie 2015, 14:40

	Jo Jo Dan, prins in "Razboiul Rozelor" dintre Brook si Amir Khan! Cine il face praf pe roman: "Ar trebui sa il cheme NO NO Dan"

Jo Jo Dan a fost invins in urma cu o saptamana de Kell Brook in doar 4 runde.

Boxerul roman a avut o noapte de cosmar la Sheffield, acolo unde a luptat pentru centura IBF detinuta de Kell Brook.

Acesta din urma a reusit sa iti pastreze titlul dupa o prestatie stralucitoare, in care nu i-a dat nicio sansa lui Jo Jo, punandu-l la podea de doua ori in runda a doua si de inca doua ori in runda a patra, romanul decizandu-se sa nu se mai ridice de la colt pentru a cincea repriza.

Imediat dupa meci, Kell Brook l-a provocat pe Amir Khan, celalalt nume mare al boxului britanic la aceasta categorie, insa Khan a refuzat meciul, cel putin pentru moment.

Acesta a inceput sa duca o campanie de denigrare a lui Brook in presa din Anglia, neezitand sa il atinga si pe Jo Jo in acest proces: "Brook este un nimeni in lume, Mayweather si Pacquiao nici nu au auzit despre el. Nu ar vinde bilete la o gala mare, el nu este cunoscut nici macar in Anglia. Spune ca vrea sa se bata cu cei mai buni din lume dar s-a batut cu Jo Jo Dan, care ar trebui sa se numeasca No No Dan, e un boxer care nu a facut nimic in cariera lui", spune Amir Khan.

Khan si Brook se vor confrunta cel mai probabil in a doua jumatate a anului, scriu jurnalistii britanici, in ceea ce va fi un adevarat Razboi al Rozelor.

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies