Jo Jo Dan le poate calca pe urme lui Leu, Doroftei, Bute si Diaconu saptamana viitoare: "Sunt crescut in Rahova, asta spune tot"

Box
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Martie 2015, 09:35
Data actualizarii: Vineri 20 Martie 2015, 09:38

Jo Jo Dan poate fi al cincilea campion mondial la box din istoria Romaniei

Jo Jo Dan se pregateste sa devina al cincilea campion mondial la box din istoria Romaniei. Luptatorul roman poate intra in istoria boxului romanesc alaturi de Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute si Adrian Diaconu daca va cuceri centura IBF pusa in joc saptamana viitoare, pe 28 martie.

Pugilistul roman se bate in Anglia, la Sheffield, cu Kell Brook, un englez neinvins ce este o adevarata masina de KO. Brook i-a terminat inainte de limita pe 4 din ultimii 5 adversari pe care i-a avut.

Jo Jo Dan cere ajutorul fanilor romani pentru meciul de sambata viitoare:

"Am crescut in cartierul RAHOVA din ‪Bucuresti‬. Si asta spune totul despre locul de unde am plecat. Nu am avut prea multe posibilităti si obstacolele au fost nenumărate, dar le-am trecut. Iar fiecare pas in viata a contribuit sa ma aflu acum in pozitia de a ataca Titlul Mondial pe 28 martie. A venit si vremea mea. Fiti in coltul meu, mergem la Victorie" este mesajul lui Jo Jo Dan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!