Joi 07 Septembrie 2017, 09:41

Incepe sa iasa la iveala adevarul. Prima minciuna cu care au fost prinsi Mayweather si McGregor dupa meci


	Incepe sa iasa la iveala adevarul. Prima minciuna cu care au fost prinsi Mayweather si McGregor dupa meci

Meciul dintre cei doi s-a terminat dupa 10 runde.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Meciul de box dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao a fost promovat ca cel mai tare meci de box din istorie, din toate punctele de vedere. Daca din punct de vedere sportiv nici nu se punea problema ca un debutant in acest sport sa ia parte la cel mai tare meci din istorie, se pare ca nici din punct de vedere financiar lucrurile nu stau asa.

Cei doi luptatori dar si promoterii lor au anuntat de mai multe ori inainte de meci ca au doborat deja recordul pentru cei mai multi bani obtinuti din bilete, in istoria boxului. Recordul de 72 de milioane de dolari, stabilit la meciul lui Mayweather cu Pacquiao, din 2015, ramane in picioare.

Meciul de pe 27 august a strans doar 55 de milioane de dolari din bilete, o suma mult mai mica decat cea anuntata, de peste 80 de milioane. Culmea, din cele 20.000 de locuri din sala, doar 13.000 au fost vandute.

Meciul mai are o singura borna de masurat, cea a vanzarii meciului in sistem PPV. Recordul e de asemenea stabilit de meciul May-Pac, din 2015, cu 4,5 milioane de PPV vandute. Daca initial au ajuntat ca au vandut 6 milioane de PPV, estimarile recente i-au facut pe cei de la Showtime sa anunte ca "daca nu e record, e pe locul 2", semn ca si acest aspect a fost exagerat.

Citeste si:
Dragnea: Nu este exclus să declanșăm procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis