Imaginea zilei in Bucuresti! Limuzina a fost vazuta toata ziua prin Capitala, dar putini se asteptau ca ele sa coboare din ea

Campioanele Romaniei la europeanul de box au facut turul de onoare al Capitalei intr-o limuzina de lux.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iunie 2014, 14:45
Data actualizarii: Luni 09 Iunie 2014, 21:30

Pugilistele au primit flori si au sarbatorit cu sampanie rezultatele obţinute la competitia gazduita de Sala Polivalenta din Bucuresti.

Caravana a plecat de la Hotelul Sport din Complexul Sportiv National Lia Manoliu si a facut o oprire in fata Palatului Parlamentului unde sportivele si-au fcut fotografii cu drapelul Romaniei.

Ele au fost felicitate si de un grup de turisti din Israel care se afla in Piata Constitutiei. Turistii le-au cantat fetelor melodia "We are the champions" cand au aflat ca au alaturi medaliatele Romaniei la Campionatul European.

Marilena Florina Radu, medaliata cu argint la categoria 81 de kilograme, a declarat, ca fetele din lotul national au muncit mult si merita acum sa se distreze.

"Este o experienta deosebita, este extraordinar. Nu am mers niciodată cu limuzina, a fost foarte frumos. Este o masina spatioasa, nu pot sa spun daca e loc pentru un meci de box, dar e loc pentru chef. Acum urmeaza distractia, s-a terminat competitia, mergem si noi sa bem", a spus sportiva in varsta de 18 ani.

Modifică setările cookies