Box

Golovkin e noul INCINVIBIL din box, dupa Mayweather. L-a demolat pe Brook la el acasa: "Vedeam 3 sau 4 adversari, nu stiam in care sa dau!" Vezi meciul FAZA CU FAZA

Vezi desfasurarea meciului repriza cu repriza.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 01:54
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 01:56

Victorie impresionanta pentru Gennady Golovkin. Kazahul l-a invins prin TKO in runda a 5-a pe Kell Brook, campionul IBF ce a urcat 2 categorii pentru a lupta cu "rusul" pe care il evita toata lumea. Golovkin, poreclit si "GGG" dupa initialele numelui sau, este considerat "omul pe care sa il bati" in box dupa ce Mayweather s-a retras.

Atat GGG cat si Brook erau neinvinsi inainte de acest meci, kazahul ajungand la 36 de victorii in tot atatea meciuri, 33 prin TKO.

Brook a lasat o impresie buna in anumite momente insa diferenta de categorie si de forta au fost decisive. Antrenorul lui Brook a aruncat prosopul dupa o runda in care englezul a fost bombardat pur si simplu timp de doua minute, iar Brook avea deja nasul spart si pometele rupt.

Golovkin dupa meci: "Multumesc mult Londrei, fanilor de aici. Am vrut sa fac show, Kell e un luptator foarte bun, dar imi pare rau, nu e la categoria asta. Il respect, e bun, dar nu e prea puternic, diferenta de categorie e mare. Am stat si am incasat pumnii lui dar nu am simtit nimic. Pentru familia lui ar fi bine sa nu mai lupte la categoria asta. Ma bat cu oricine, sunt boxer, accept orice meci. As vrea sa lupt cu Billie Joe Saunders sau cu Canelo Alvarez."

Brook dupa meci: "Sunt devastat, cred ca mi-a rupt pometele, loveste foarte tare. Am incercat sa il lovesc, am si reusit, dar vad ca a dus loviturile. Am avut cateva lovituri bune care l-au pus in probleme. Toata lumea evita sa se bata cu el, eu m-as lupta iar cu el. Nu stiu daca voi mai lupta la categoria asta, am pus cam multi muschi pe mine. As vrea sa lupt cu Canelo sau Smith, cine castiga intre ei. Nu a fost noaptea mea acum. Echipa mea a aruncat prosopul, antrenorii stiu ca trebuie sa ma distrugi ca sa cedez dar au luat aceasta decizie."

Antrenorul lui Brook: "Cand esti in ring cu Golovkin si incasezi prea multe lovituri, e bine sa renunti."

Vezi meciul faza cu faza:

GGG si Brook sunt in ring. Incepe meciul!

Runda 1: Golovkin il vaneaza pur si simplu pe Brook. Englezul e aproape sa fie pus la podea de o stanga. GGG face ravagii cu croseul de stanga. Runda infernala pentru Brook.

Runda 2: Schimb de jaburi. GGG il lasa pe Brook sa se desfasoare in primul minut dupa care pune iar presiune. Brook eschiveaza la limita si incearca sa iasa de pe corzi. Brook incepe sa boxeze, pas pivot cu dreapta. Upercutul merge excelent. Golovkin are nasul spart. 1-1 la runde.

Runda 3: Golovkin il ia tare pe Brook. Dreapta incasata in plin. Brook nu are pe unde sa fuga. Are deja fata umflata. Brook rasounde si el abia dupa 2 minute dar are nasul spart deja. Dreapta puternica pentru GGG. Brook revine pe finalul rundei insa nu e foarte eficient. 10-9 Golovkin

Runda 4: Brook incearca sa tina centrul ringului. Dreapta in plin incasata de GGG care pare sa fie de neclintit. Brook loveste pe contra dar fara forta pe jab. Golovkin vine ca un tavalug. Brook se misca mai bine in ring. Runda echilibrata.

Runda 5: Brook incaseaza in plin, GGG il bombardeaza. Brook loveste abia dupa jumatate de runda. Golovkin il distruge pe Brook cu lovituri din toate partile, insa englezul nu pica la podea... ANTRENORUL ARUNCA PROSOPUL!!!!

Modifică setările cookies