Episod uluitor intre Tyson si Donald Trump. "Domnule Trump, am auzit ca va culcati cu sotia mea" Continuarea e GENIALA :))

Episod uluitor intre Tyson si Donald Trump. "Domnule Trump, am auzit ca va culcati cu sotia mea" Continuarea e GENIALA :))

Steaua - Zurich, joi la ProTV de la 20:00

Mike Tyson este unul dintre cele mai controversate personaje din ultimii 25 de ani. Acesta este personajul principal intr-o noua poveste aparuta pe Internet, de data aceasta alaturi de candidatul la presedentie, Donald Trump.

La finalul anilor '80, cand Mike Tyson devenise cel mai tanar campion mondial din istoria boxului profesionist, la 20 de ani si 4 luni, aparuse zvonul ca Donald Trump se culca cu sotia sa de la acea data, Robin Givens. Aparusera atunci zvonuri ca Trump chiar o criticase pe doamna Tyson pentru calitatile slabe in pat.

Ce a urmat apoi este epocal, iar episodul a fost povestit chiar de Trump. Acesta a spus ca s-a trezit intr-o zi cu Tyson in birou, iar dupa 15 minute de conversatie, Tyson a ajuns la subiect.

"Domnule Trump, pot sa va intreb ceva?, a intrebat Tyson. "Va culcati cu sotia mea? Toata lumea imi spune ca va culcati cu sotia mea".

Tyson a scos chiar si o revista Vogue, cu sotia sa purtand o palarie Trump Princess pe un yacht al miliardarului.

Trump i-a spus lui Tyson, "Mike, am auzit si eu zvonurile, nu sunt adevarate. Te-am sunat de cateva ori sa iti spun ca nu este adevarat, dar nu te-am prins la telefon. Nici nu m-am gandit la asta, e sotia ta, ai cuvantul meu".

Reactia lui Tyson a fost fabuloasa. Acesta s-a uitat la Trump si i-a spus: "Pot sa ma intind pe canapeaua ta? Mi-e foarte somn si vreau sa dorm putin".

Trump, uluit, l-a lasat pe Tyson sa doarma in biroul sau, pe canapea. Dupa cateva minute, secretara a venit la Trump si i-a spus: "Domnule Trump, lui Tyson ii curg balele pe canapeaua dumneavoastra de piele"... la care Trump i-a raspuns: "Trezeste-l tu daca ai curaj".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies