Doroftei stie unde a gresit Bute: "A pregatit bine meciul dar trebuia sa se bata cu el din prima repriza!" Ce meci ar trebui sa urmeze pentru Lucian

Autor: Sport.ro
Duminica 19 Ianuarie 2014, 07:49

	Doroftei stie unde a gresit Bute: "A pregatit bine meciul dar trebuia sa se bata cu el din prima repriza!" Ce meci ar trebui sa urmeze pentru Lucian

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Leonard Doroftei a reactionat imediat dupa infrangerea lui Bute!

Acesta considera ca trebuia ca romanul sa preseze inca de la inceput, demonstrand in ultimele 2 runde ca se poate bate cu Pascal, insa a fost prea tarziu:

"A fost un meci bine pregatit, dar Lucian a fortat doar pe final, din pacate, iar asta a lasat o amprenta negativa asupra arbitrilor. Daca ar fi fortat de la inceput si ar fi fost mai multe serii de lovituri ar fi fost scorul mult mai strans. Arbitrii ar fi inteles ca este si el in ring. Nu boxezi doar o repriza! Trebuie sa boxezi 12 si sa furi din fiecare cate ceva! Retragere? Si-a luat multi pumni pana acum, dar decizia este a lui!", a mentionat Doroftei la Realitatea TV.

In ceea ce priveste viitorul lui Bute, Doroftei nu si-ar dori o revansa cu Jean Pascal, ci cu Carl Froch: "Noi ne-am dori o revansa cu Froch. El a demonstrat ca stie sa stea in ring timp de 12 minute", a spus Doroftei.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies