Doroftei, inainte de Campionatul European: "Daca nu luam doua medalii de aur, macar sa luam trei" :)

Autor: Sport.ro
Luni 10 Martie 2014, 16:11

	Doroftei, inainte de Campionatul European: "Daca nu luam doua medalii de aur, macar sa luam trei" :)

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Leonard Doroftei a declarat astazi intr-o conferinta de presa, ca obiectivul delegatiei Romaniei la Campionatul European de box feminin va fi obtinerea a doua-trei medalii de aur.

"Sunt un om norocos pentru ca am langa mine niste parteneri de nadejde si sunt sigur ca totul va merge de la sine."

"Lupta pentru aur, pentru a castiga cea mai inalta distinctie. Daca nu luam doua medalii de aur, macar sa luam trei", a glumit Doroftei in conferinta de presa in care a fost prezentat contractul semnat intre Federatia Romana de Box si Federatia Europeana de Box, EUBC, privind organizarea la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 30 mai - 8 iunie, a Campionatului European de box feminin.

Doroftei a comentat si plecarea lui Cosmin Contra de la Petrolul: "Nu pot sa cred. Petrolul va face eventul anul asta, unu, doi, trei, patru, Cupa si Campionatul. Imi pare rau sa aud lucrul asta. Echipa mea mergea bine si avea nevoie de Cosmin Contra, pentru ca el a construit aceasta echipa. Poate vine un antrenor mai bun si va face mult mai multe pentru aceasta echipa. La cum il stiu, va reusi si in Spania", a spus Doroftei.

Sursa: Mediafax

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies