Box

Curaj sau inconstienta? A intrat peste Klitschko in restaurant si a inceput sa-i manance din farfurie! VIDEO INCREDIBIL

Un pranz linistit s-a transformat intr-un adevarat duel la categoria grea pentru Wladimir Klitsckho. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 August 2014, 17:25
Data actualizarii: Sambata 02 August 2014, 17:40

Cel mai greu boxer din lume a avut parte de o surpriza de proportii in urma cu putin timp. In timp ce lua pranzul intr-un restaurant din Hollywood, vechiul sau rival Shannon Briggs si-a facut aparitia. "Ti-am zis ca merg unde mergi si tu. Ce mananci tu mananc si eu. Tu te antrenezi, ma antrenez si eu. Hai sa ne luptam!", a strigat Briggs, care a incasat bataia vietii in 2006 de la fratele lui Wladimir, Vitali. 

Au fost mai multe infruntari intre fratii Klitschko si Briggs de atunci iar americanul a promis revansa. El n-a reusit insa sa-i aduca pe fratii ucraineni in ring de atunci. 

Enervat de faptul ca Briggs i-a luat farfuria din fata si a inceput sa manance din ea, Wladimir i-a turnat apa in cap rivalului sau. Acesta a sarit la bataie, insa a fost luat pe sus de garzile de corp ale lui Klitschko. Briggs s-a taiat la picior in timpul "luptei", si a ajuns direct la spital pentru cateva copci. 

Briggs a ajuns la spital dupa disputa cu oamenii lui Wladimir, dar nu parea suparat. A reusit sa-l enerveze din nou pe rivalul sau.

Modifică setările cookies