Box

CRIMINAL! Mike Tyson, aproape sa o ia razna in platou: "Esti un r*hat! F8ck YOU!" Vezi ce intrebare i-a declansat furia

Mike Tyson ne-a adus aminte de zilele sale "de cartier", incepand sa il injure in direct pe reporter, dupa ce acesta i-a pus o intrebare incomoda.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 09:54
Data actualizarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 09:55

Cunoscut pentru temperamentul sau vulcanic, Mike Tyson are parte de o existenta mult mai "zen" in ultimii ani, decat a avut in tinerete.

Fostul campion mondial a renuntat la agresivitatea cu care a crescut in schimbul unei vieti de familist in care este recunoscator pentru tot ceea ce are, dupa cum declara chiar Iron Mike. Calmul sau a fost insa perturbat in timpul unei emisiuni in Canada, in care reporterul i-a pus o intrebare ce l-a scos pur si simplu din sarite.

Tyson era prezent in emisiune pentru a-si promova show-ul "Undisputed Truth", iar reporterul l-a intrebat daca nu cumva primarul orasului va avea de suferit in imagine dupa ce l-a primit pe Mike in vizita, fiind stiut faptul ca este un violator condamnat (Tyson a fost condamnat in 1992 la 6 ani de inchisoare din care a facut doar 3). Tyson s-a enervat teribil si l-a facut pe reporter "a piece of shit" (un r*hat) iar apoi nu s-a putut abtine sa il injure in continuare, asa ca emisiunea s-a incheiat iar fata reporterului spune totul.

Modifică setările cookies