Box

Ciocanul de OTEL, de neclintit! Wladimir Klitschko l-a batut pe Bryant Jennings pe taram american si ramane campionul lumii la GREA

Wladimir Klitschko, campionul lumii la categoria grea, ramane de neclintit. Asta chiar daca a avut parte de un adversar care s-a dovedit a fi mult mai periculos decat preconizau chiar si specialistii!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Aprilie 2015, 08:30
Data actualizarii: Duminica 26 Aprilie 2015, 08:53

Wladimir Klitschko si-a aparat titlul de cel mai bun pugilist la categoria grea in sala de la Madison Sqare Garden, in fata americanului Bryant Jennings.

Klitschko si-a aparat astfel titlurile pentru cea de-a 18-a oara si l-a invins pe Jennings la puncte, dupa o decizie in unanimitate: 116-111, 116-11 si 118-109.

Meciul a fost unul dificil pentru supercampionul ucrainian, Jennings dovedindu-se a fi intr-o forma foarte buna, cu care i-a luat prin surprindere si pe specialisti. Americanul a luptat pana in ultima clipa pentru a-l detrona pe Klitschko, iar fanii l-au aplaudat la final.

"Bryant a avut o mare dorinta, a fost foarte motivat. In unele runde chiar incepuse sa vorbeasca asa cum faceau Ali si Frazier. Mi-a dat batai de cap", a spus Klitschko la final.

Cel poreclit Ciocanul de Otel a reusit, insa, sa obtina victoria, pastrandu-si stilul deja consacrat si incercand sa-l tina pe Jennings cat mai departe cu jab-ul sau.

Wladimir Klitschko ramane campionul lumii la 39 de ani. Sportivul ucrainian i-a mai invins in cariera pe Kubrat Pulev, Alexander Povetkin, David Haye, Samuel Peter, Ruslan Chagaev, Hasim Rahman sau Calvin Brock.

67 de meciuri, 64 de victorii (53 KO) si 3 infrangeri - este palmaresul lui Klitschko

Modifică setările cookies