Centura IBF la supermijlocie, detinuta si de Bute, a fost abandonata de Froch! Motivul pentru care a renuntat la titlul mondial

Centura IBF la supermijlocie, detinuta si de Bute, a fost abandonata de Froch! Motivul pentru care a renuntat la titlul mondial

Carl Froch, englezul care l-a invins pe Lucian Bute in 2012, luandu-i centura mondiala in versiunea IBF, a decis sa renunte la titlul detinut.

Froch (37 de ani) a lasat vacanta centura IBF la categoria super-mijlocie, declarand forfait cu doar doua luni inaintea luptei programate cu Julio Chavez Jr.

Sportivul de 37 de ani, care l-a invins pe Lucian Bute in 2012, la Nottingham, s-a confruntat in ultimele saptamani cu mai multe accidentari si, desi a fortat revenirea, nu va putea lupta.

Astfel, Froch a anuntat ca: "Desi detaliile luptei cu Chavez au fost acceptate de ambele parti, eu nu m-am mai putut antrena. Stiu cum e sa astept atata vreme sa ai o sansa la titlul mondial si nu am vrut sa-i aman acest privilegiu lui James DeGale".

Centura ii va reveni lui DeGale, care era challenger obligatoriu si care, cel mai probabil, va fi nevoit sa-si apere titlul in fata lui Andre Direll, al doilea clasat la versiunea IBF.

Carl Froch mai detine si centura WBA, cucerita in 2013, dupa ce l-a invins pe danezul Kessler.

Froch, in varsta de 37 de ani, are un record de 33 de victorii si doua infrangeri. Acesta are 24 de ko-uri in cariera.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, despre livrarea AstraZeneca în UE: Lucrurile nu pot fi trecute cu vederea pur şi simplu
BRAT
Modifică setările cookies