Cea mai tare poveste cu Mike Tyson. Ce s-a intamplat cand a prins-o pe iubita lui in bratele lui Wesley Snipes :))

Cea mai tare poveste cu Mike Tyson. Ce s-a intamplat cand a prins-o pe iubita lui in bratele lui Wesley Snipes :))

Toate meciurile din sferturi se vad la ProTV, ora 22:00 / Vineri: Tara Galilor - Portugalia, Sambata: Germania - Italia, Duminica: Franta - Islanda

Mike Tyson tocmai ce a implinit varsta de 50 de ani, iar povestile despre el au tinut prima pagina a site-urilor in ultimele zile. Una dintre ele a iesit insa in evidenta, una ce implica o alta celebritate de la Hollywood, Wesley Snipes.

Rudy Gonzalez, fostul bodyguard al lui Mike Tyson, povesteste despre un incident ce a avut loc pe vremea cand Mike Tyson era "cel mai rau om de pe planeta".

"Intr-o seara m-a sunat Mike, care voia sa o urmaresc pe iubita lui de atunci, Hope. Acesta fusese la apartamentul sau din Los Angeles si plecase putin mai devreme decat de obicei, spunand ca trebuie sa se intalneasca cu un prieten. Mi-a zis sa aflu cu cine se intalneste, cu cine vorbeste, sa ii spun tot ce face in seara aceea. Asa ca m-am urcat in Lamborghini-ul Diablo al lui Mike si am urmarit-o pana in centrul orasului, acolo unde s-a urcat intr-un Lexus negru, in care o astepta... Wesley Snipes.

I-am dat mesaj lui Mike si in 10 minute un Testarosa galben a venit in fata restaurantului unde se aflau, din care a coborat chiar Mike. Cand Hope l-a vazut, a cazut practic din bratele lui Wesley pe podea. Acesta a inceput sa ii zica "Mike, Mike, Mike... hai sa ne intelegem, nu vreau probleme". Mike i-a zis sa mearga amandoi in baie pentru a rezolva problema.

Cand m-am intors in reustaurant, Anthony, celalalt bodyguard, statea la intrarea in baie si nu lasa pe nimeni inauntru. Dupa putin timp s-a auzit un sunet puternic din baie, dupa care Mike a iesit nervos. Dupa ce a plecat, am fost sa vad ce s-a intamplat, iar Wesley Snipes era intins pe jos, sprijinit de perete, inconstient".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies