Adevaratul motiv pentru care Bute nu mai lupta! Impresarul sau i-a fixat un MECI BOMBA pentru primavara! Cine e adversarul

Presa din Canada anunta ca Lucian Bute s-a accidentat la spate si nu va putea evolua in meciul cu argentinianul Roberto Bolonti, in gala programata la 6 decembrie, la Montreal.

Potrivit TVS Sports, meciul lui Lucian Bute cu Bolonti va fi inlocuit de partida lui Jean Pascal si Donovan George. Lucian Bute (34 de ani) a boxat ultima data la 19 ianuarie, la Montreal, fiind invins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, intr-un meci contand pentru centurile WBC Diamond si NABF la categoria semigrea.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie in mai 2012, cand a fost invins de britanicul Carl Froch insa va putea reveni in topul mondial cu o victorie in primavara, atunci cand agentul sau, Jean Bedard, i-a fixat un superfight dupa ce a fost vazut intalnindu-se cu agentul lui Kessler zilele trecute!

Bute va lupta in primavara cu Kessler, acesta fiind de fapt motivul pentru care partida dintre Bute si Bolonti a fost anulata, mai ales ca meciul nu ar fi avut niciun efect asupra palmaresului lui Bute, Bolonti fiind destul de slab cotat.

Daca va lupta cu Kessler, Bute va intalni al doilea cel mai puternic adversar din cariera, dupa Carl Froch, englezul invingandu-l pe "Viking" anul trecut printr-o decizie unanima.
 

Citeste si:Lucian Bute
VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies