Box

Bute vs Froch pe 30 martie? TEAM FROCH abia asteapta REVANSA cu Bute: "Vom merge la Montreal si il vom bate in fata a 20.000 de oameni!"

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, in fata britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea, el pierzand centura IBF.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Noiembrie 2012, 17:28
Data actualizarii: Joi 15 Noiembrie 2012, 17:37

Campionul mondial in versiunea IBF, britanicul Carl Froch, i-ar putea oferi revansa pugilistului Lucian Bute intr-o gala ce va avea loc la 30 martie 2013, in Montreal, informeaza dailystar.co.uk.

Dupa meciul cu Bute, Froch isi doreste, tot in 2013, meciuri cu americanul Andre Ward, in fata caruia a pierdut in finala turneului Super Six, si cu danezul Mikkel Kessler, al doilea boxer care l-a batut pe britanic in cariera.

Managerul britanicului, Eddie Hearn, a declarat ca lupta cu Bute va avea loc datorita contractului. "Suntem obligati de contract la o revansa cu Bute la Montreal si o vom onora. Vrem sa mergem la Montreal pentru acea lupta, va fi transmisa de televiziunile americane si vor fi 20.000 de oameni la Bell Centre", a afirmat Hearn, pentru Sky Sports news HD.


Bute l-a invins la puncte pe Gracev, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. Lucian Bute, in varsta de 32 de ani, a devenit astfel detinator al centurii NABF la categoria semigrea.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!