Box

BUTE vs De GALE, pentru titlul mondial IBF! Cand are loc meciul de centura si cine este britanicul cu care se bate

Lucian Bute se bate pentru titlul mondial cu James De Gale, detinatorul centurii!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 10:00
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 10:14

Lucian Bute va lupta iar pentru titlul mondial. Acesta va da piept cu James De Gale pe 28 noiembrie, la Quebec, britanicul fiind detinatorul centurii pe care Lucian a pierdut-o in meciul cu Carl Froch, in vara lui 2012.

Anuntul a fost facut de Eddie Hearn, managerul lui De Gale, presa americana notand interesul crescut pentru acest meci in Canada. Bute ajunge sa lupte iar pentru titlul mondial la doar 3 meciuri de la confruntarea cu Froch, timp in care a castigat doua meciuri cu adversari modesti, Denis Grachev si Andrea Di Luisa, si a piedut cu un nume mare, Jean Pascal.

James De Gale are 29 de ani si este un stangaci, la fel ca Bute. Acesta are 21 de victorii si 14 KO-uri in 22 de partide, fiind invins o singura data, la decizie, de George Groves, in 2011. Acesta din urma a ajuns sa lupte pentru titlul mondial cu Carl Froch dar si cu Badou Jack, fiind invinsi de amandoi.

De Gale este neinvins in ultimele 10 meciuri disputate in ring, avand jumatate dintre ele castigate prin KO. Cel mai mare nume din palmaresul lui De Gale este Andre Dirrell, cel pe care l-a invins in luna mai, la decizie (114-112, 114-112, 117-109) pentru titlul lasat vacant de Froch.

 

Am un obiectiv...încă un Titlu Mondial!J'ai un objectif..un autre Titre de Champion du Monde!I have a goal...another World Title! https://instagram.com/p/8J4RanuBOp/

Posted by Lucian Bute on Sunday, 27 September 2015
Modifică setările cookies