Bute se pregateste de un nou meci tare in 2016. Cu cine are sanse mari sa boxeze in aprilie

Bute se pregateste de un nou meci tare in 2016. Cu cine are sanse mari sa boxeze in aprilie

Boxerul roman Lucian Bute ar putea urca in ring pe 2 aprilie intr-o gala programata la Quebec, impotriva unui adversar necunoscut inca, dar printre numele vehiculate figureaza cel al britanicului George Groves, relateaza site-ul boxingnews24.com.

Lucian Bute, 35 ani, invins in noiembrie 2015 de James DeGale, campionul mondial IBF la supermijlocie dupa un meci foarte disputat, are nevoie de un meci cu un adversar bine cotat pentru a urca in ierarhia IBF si pentru a aspira din nou la o lupta pentru centura mondiala. Galateanul, cu 32 victorii si 3 infrangeri, ocupa acum locul 14 in topul IBF, in timp ce Groves este al treilea in clasamentul WBC.

Groves, 27 ani, l-a infruntat de doua ori pe conationalul sau Carl Froch pentru titlurile WBA si IBF. in primul lor meci din noiembrie 2013, Groves i-a dat o replica formidabila lui Froch, care a castigat dupa o decizie controversata prin KO tehnic in repriza a 9-a, in momentul in care outsider-ul era in avantaj la puncte. in a doua lor lupta, din mai 2014, Groves a fost invins in repriza a 8-a, tot prin KO tehnic. El a mai avut o tentativa pentru castigarea titlului mondial WBC, in septembrie 2015, cand a fost invins de suedezul Badou Jack.

Britanicul a urcat ultima oara in ring pe 30 ianuarie 2016, cand l-a invins pe italianul Andrea Di Luisa prin KO tehnic in repriza a 5-a. Pe acelasi italian, Bute l-a expediat in repriza a 4-a, tot prin KO tehnic in august 2015.

in gala de la Videotron Centre din Quebec urmeaza sa figureze si alti doi boxeri ai promotorului Al Haymon, Artur Beterbiev si Eleider Alvarez in cadrul categoriei grea.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies