BOMBA ZILEI! Khabib Nurmagomedov, arestat de rusi pe aeroport si acuzat ca este TERORIST ISIS

Autor: Sport.ro
Joi 27 Decembrie 2018, 10:19

	BOMBA ZILEI! Khabib Nurmagomedov, arestat de rusi pe aeroport si acuzat ca este TERORIST ISIS

Celebrul luptator a avut parte de momente tensionate pe aeroport.

Khabib Nurmagomedov a devenit cunoscut in intreaga lume anul acesta, dupa ce l-a invins pe Conor McGregor, cel mai cunoscut luptator de pe planeta, intr-un meci extrem de controversat. Acesta a devenit o adevarata vedeta, insa statutul nu l-a salvat de la ceea ce avea sa se intample ieri pe un aeroport din Rusia.

Luptatorul de origine avara, din Daghestan, a fost arestat pe aeroport de catre politistii rusi, fiind acuzat ca face parte din gruparea terorista ISIS, aceasta fiind strict interzisa pe teritoriul Rusiei. Orice membru sau persoana suspectata ca ar face parte din ISIS este arestata imediat.

Khabib a fost luat pe sus de fortele de ordine si dus intr-o incapere speciala, unde a fost inspectat si intervievat de catre agenti speciali timp de cateva ore. Luptatorul a fost in cele din urma eliberat, nu inainte sa isi faca o poza cu unul dintre agentii de pe aeroport.

Rusul si-a cotinuat drumul spre Turcia, acolo unde a fost invitat sa ia parte la filmarile unei pelicule despre viata unui fost mare sultan, ce a pus bazele Imperiului Otoman.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies