"Am risipit 500 mil dolari! N-am stiut ce sa fac cu banii" Dezvaluirile incredibile facute de un SUPER CAMPION. Azi a ajuns DATOR

"Am risipit 500 mil dolari! N-am stiut ce sa fac cu banii" Dezvaluirile incredibile facute de un SUPER CAMPION. Azi a ajuns DATOR

A fost campionul lumii la box, unul dintre cei mai spectaculosi luptatori ai generatiei sale, iar cu ajutorul talentului a devenit si extrem de bogat.

Daca in ring a fost mereu in control, in afara salii de box Mike Tyson a avut probleme uriase. Si-a risipit averea in timp record si a ajuns in pragul falimentului pentru ca nu a stiut pe cine sa isi aleaga langa el in momentele grele.

Astazi, Tyson inca isi plateste datoriile, dupa ce a pierdut jumatate de miliarde de dolari:

"Nu am stiut cum sa-mi gestionez banii si nici cum sa gestionez persoanele care se apropiau de mine pentru banii mei. Eram complet pe dinafara. Am risipit aproape 500 milioane de dolari"

"Vreau sa duc o viata sobra, nu vreau sa mor. In trecut am fost o persoana rea si am facut multe lucruri rele, iar acum vreau sa fiu iertat. Vreau sa-mi schimb viata. Vreau o viata diferita"

"Acum am mai multi fani decât am avut in intreaga mea cariera de boxer. De unde stiu asta? Pentru ca am internet", a declarat Mike Tyson pentru CNBC.

Citeste si:Mike Tyson
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies