"Am facut tot ce am putut in acest meci" Prima reactie a lui Bute dupa ce a fost la un pas sa castige titlul mondial

Box
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2015, 08:31
Data actualizarii: Duminica 29 Noiembrie 2015, 08:35

Lucian Bute a pierdut le decizie unanima cu James DeGale.

Bute a pierdut la decizie unanima meciul cu DeGale, pentru titlul mondial IBF. Romanul a luptat foarte bine si a terminat meciul mai puternic, chiar si comentatorii englezi fiind de parere ca s-a autodepasit in acest meci, si nu este deloc boxerul terminat de care vorbeau fanii englezi.

Lucian a declarat la finalul meciului ca respecta decizia desi a fost un meci extrem de strans. Mai mult Bute a avut un entuziasm neasteptat in glas si a declarat ca se va intoarce in sala pentru a lucra in continuare, neparand deloc ca are de gand sa se retraga, asa cum anuntau mai multi specialisti inainte de meci:

"Cred ca a fost un meci apropiat, am facut ce am putut in acest meci, e campion mondial si campion olimpic, daca judecatorii i-au dat decizia, respect asta, o sa ma duc in sala si o sa continui sa muncesc pentru a reveni in top", a spus Bute.

De Gale l-a laudat si el pe Lucian: "Este un luptator bun dar eu sunt un luptator tanar, sunt in varful carierei. Bute o sa revina, o sa vedeti, a luptat mai bine decat ma asteptam. Eu abia in 3-4 ani o sa fiu la maximul potentialului", a spus DeGale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!