Accidentare HORROR al marelui rival al fratilor Klitschko! Meciul sfarsitului de an a fost anulat: "Sunt devastat!" Ce a patit Haye:

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Septembrie 2013, 17:23

	Accidentare HORROR al marelui rival al fratilor Klitschko! Meciul sfarsitului de an a fost anulat: "Sunt devastat!" Ce a patit Haye:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Pugilistul englez, David Haye, a fost nevoit sa se retraga din meciul impotriva lui Tyson Fury ce urma sa aiba loc in data de 28 septembrie!

Accidentarea urat la ochi a lui Haye a venit in timpul ultimei sesiuni de sparring din timpul antrenamentului pe care il avea boxerul in data de 19 septembrie la MEN Arena din Manchester. El are o taietura urata deasupra ochiului si a fost nevoie de 6 puncte de sutura! Din cauza gravitatii accidentarile, copcile vor fi scoase abia peste o saptamana.

"Dezamagit nici nu poate acoperi ce simt. Mental, sunt la pamant in acest moment. Sunt devastat pentru fanii mei loiali, pentru familia si echipa mea, precum si pentru Tyson Fury si echipa lui" a declarat David Haye.

Replica lui Fury a fost taioasa: "Scuzele lui Haye sunt plictisitoare! El nu vrea sa se bata cu mine" a scris Fury pe Twitter
 

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

Bătute, umilite şi descurajate de legi: „Îmi spunea că trebuie să-mi fie frică”
BRAT