ABSOLUT URIAS! Meciul dintre Mayweather si McGregor stabileste un record uluitor! Cati bani au facut cei doi
Miercuri 30 August 2017, 16:48

ABSOLUT URIAS! Meciul dintre Mayweather si McGregor stabileste un record uluitor! Cati bani au facut cei doi

Mayweather si McGregor au intrat in istorie.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Meciul dintre Mayweather si McGregor a intrat in istorie si va fi aproape imposibil sa apara un alt meci care sa il intreaca in urmatorii 10 ani. Cei doi au vandut peste 6,5 milioane de PPV, sistemul prin care americanii cumpara meciul pentru a-l vedea acasa.

Recordul precedent a fost stabilit de Mayweather, in 2015, cu Pacquiao, cand au vandut impreuna 4,5 milioane de PPV. Pe locul 3 se afla de asemenea Mayweather, cu 2,4 milioane de PPV la meciul cu Oscar De La Hoya.

Suma de 6,5 milioane de PPV este una absolut uriasa, avand in vedere ca cel mai tare meci din box la ora actuala, Canelo - Golovkin, ce va avea loc pe 16 septembrie, este estimat sa vanda in jur de 1 milion de PPV.

Un PPV a costat 100 de dolari pentru o persoana fizica, iar cele pentru baruri si cluburi care au transmis meciul live au costat chiar mai mult, veniturile totale ducandu-se spre 1 miliard de dolari!

Cei doi au vandut atat de multe PPV incat la un momentdat serverele au picat, meciul incepand cu 15 minute mai tarziu decat era estimat.

Mayweather a reusit sa castige prin KO in runda a 10-a meciul cu McGregor, duminica dimineata. Cei doi aveau estimate castiguri de 350 de milioane de dolari, respectiv 100 de milioane de dolari, insa estimarile de PPV erau mai mici. Castigurile celor doi se vor mari cu aproximativ 50 de milioane de dolari dupa cifrele anuntate astazi!Alegeri în Turcia. 6 persoane au fost arestate, pentru că l-ar fi insultat pe Erdogan