Paradoxul sezonului in NBA! Casele de pariuri n-au putut sa anticipeze asta: ce s-a intamplat dupa intoarcerea lui LeBron James!

Paradoxul sezonului in NBA! Casele de pariuri n-au putut sa anticipeze asta: ce s-a intamplat dupa intoarcerea lui LeBron James!

Intoarcerea lui LeBron James la Cleveland i-a facut pe acestia favoriti certi la castigarea titlului, in opinia caselor de pariuri, dar realitatea din teren e alta. 

Cavaliers are doar 5 victorii in 12 meciuri si a ajuns la a 4-a infrangere la rand, dupa ce a pierdut si cu liderul conferintei de est, Toronto Raptors, echipa in fata careia LeBron nu mai pierduse un meci din 2009.

Cleveland e momentan pe 7 momentan si fata lui LeBron dupa meciul de cu Raptors spune tot despre situatia de la club. 

Fosta echipa a lui LeBron, Miami Heat, o duce mai bine decat s-ar fi asteptat multi. E pe locul 5 in conferinta si pare ca exista viata si dupa LeBron.

Chris Bosh a preluat atributiile fostului star de la Miami si echipa nu o duce deloc rau. Au castigat ultimul meci, cu Orlando si raman in fata celor de la Cleveland in continuare. 

Nici in conferinta de est nu lipsesc surprizele – lider e Memphis Grizzlies, echipa lui Marc Gasol, lucru pe care nimeni nu-l prevedea la inceputul sezonului.

Oklahoma e de departe dezamagirea cea mai mare a sezonului. Cu vedetele Durant si Westbrook accidentate, OKC a devenit din pretendenta la titlu, codasa conferintei, chiar sub cealalta echipa care joaca mult sub asteptari, LA Lakers.

Desi Kobe Bryant a atins o borna istorica de puncte marcate in NBA – 32.047, cu doar 200 de puncte sub Michael Jordan, asta nu ii ajuta cu nimic pe cei de la Lakers.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies