LeBron James a fost invins in All Star Game. MVP-ul surpriza de la meciul vedetelor din NBA.

LeBron James a fost invins in All Star Game. MVP-ul surpriza de la meciul vedetelor din NBA.

Cand All Star Gameul se joaca la New York, pe Madison Square Garden, nu are cum sa nu fie un spectacol de zile mari.

Pentru prima data din 1998, cei mai buni jucatori din NBA, s-au intalnit pe celebra arena din New York. Ultima data cand All Star Game-ul s-a jucat la New York, MVP iesea nimeni altul decat Michael Jordan.

Dupa doua zile in care s-au duelat cei mai buni dunkeri din liga, Zach LaVine, de la Timberwolves a fost castigator inca de la primul slam-dunk. I-a surprins pe toti din public si cu tricoul special pregatit pentru All Star Game, purtat si de Jordan in filmul Space Jam.

Zach LaVine la dunk contest - VIDEO AICI!

De la slam-dunkuri s-a trecut la concursul de aruncari de 3 puncte, iar Stephen Curry a aratat de ce este unul din cei mai buni jucatori din NBA la ora actuala. A reusit nu mai putin de 13 aruncari la rand de la 3 puncte si l-a batut fara probleme pe campionul de anul trecut Kyre Irving.

Steph Curry la concursul de 3 puncte - VIDEO AICI!

Weekendul All Star s-a terminat cu meciul vedeta dintre Est si Vest. Fara doi jucatori de baza din ambele conferinte, Dwyane Wade la Est si Kobe Bryant la Vest, cele doua echipe nu au dus lipsa de vedete. Meciul a inceput cu duelul celor mai cunoscuti frati din NBA – Marc si Pau Gasol, care au dat lovitura de incepere.

Inca de la inceput, LeBron James a vrut sa fie sigur ca pune mana pe trofeul de MVP al meciului si a dat dunkuri chiar din primele minute.

Rezumat All Star Game - VIDEO AICI!

Dar dunkurile lui LeBron n-au fost de ajuns pentru echipa Estului, pentru ca Steph Curry si Russel Westbrook au avut alte planuri. Dupa ce a castigat concursul de 3 puncte, Curry s-a remarcat in All Star Game cu cele mai frumoase assisturi si driblinguri, iar colegul lui de conferinta, Westbrook a fost remarcatul serii.

Cu 41 de puncte in meci, la un singur punct distanta de recordul din All Star Game-uri, detinut de Wilt Chamberlain, Westbrook nu a avut rival la titlul de MVP, iar starurile din Vest au castigat meciul cu Estul cu 163 la 158, un total de 321 de puncte, un nou record in istoria All Star Game-urilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies