Joaca de nota 10 la Cupa liceelor “Stelian Gheorghiu” la baschet 3x3

Autor: Sport.ro
Marti 25 Martie 2014, 11:15

	Joaca de nota 10 la Cupa liceelor “Stelian Gheorghiu” la baschet 3x3

Esti licean in Bucuresti? Ai trei colegi care stiu sa dribleze sau sa dea un slam-dunk? Alcatuiti-va o echipa, aduceti cu voi jocul vostru de nota 10 si dovediti ca sunteti regii inelelor de baschet 3x3 la Cupa Liceelor “Stelian Gheorghiu” care va avea loc in Colegiul National Sfantul Sava in zilele de 8 si 9 aprilie 2014!

Atmosfera specifica turneelor Sport Arena Streetball va fi recreata in curtea liceului. Muzica, concursuri, premii, distractie, invitati speciali, totul pentru o competitie de neuitat in Saptamana Altfel!

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti cont pe www.3la3.ro, sa va inscrieti ca si jucatori, sa va creati o echipa si sa o inscrieti, gratuit, in turneul creat pe site-ul amintit AICI.

Click pentru REGULAMENT si pentru PROCEDURA DE INSCRIERE!

Echipa castigatoare a turneului masculin va disputa un meci demonstrativ, un duel al generatiilor, cu echipa castigatoare a Polifest Streetball, turneu dedicate studentilor din Universitatea Politehnica Bucuresti, ca sa vedem cine merita intr-adevar nota 10 la baschet 3x3, studentii sau elevii!

Cupa Liceelor “Stelian Gheorghiu” este organizata de Sport Arena, Federatia Romana de Baschet, CN Sfantul Sava, DSTMB, ACS Sport Promotion in parteneriat cu Raiffeisen Bank, McDonalds si Idilis.

Sport Arena Streetball (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball, www.youtube.com/SportArena), cea mai populara competitie de baschet 3x3 din Romania, sarbatoreste in acest an sezonul cu numarul 10 si ii provoaca pe toti pasionatii acestui sport sa joace de nota 10!

 

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 10 judeţe şi Cod galben în 15 judeţe, până miercuri la miezul nopţii
BRAT
Modifică setările cookies