GENIAL! Real Madrid vrea sa transfere un roman! Are 15 ani si masoara nu mai putin de 2 metri si 29 de centimetri!!! FOTO

GENIAL! Real Madrid vrea sa transfere un roman! Are 15 ani si masoara nu mai putin de 2 metri si 29 de centimetri!!! FOTO

Romanul are sanse sa devina cel mai inalt jucator de baschet din istorie.

Robert Bobroczky are 15 ani si 2 metri si 29 de centimetri!!! Romanul este cadet si este dorit de Real Madrid dupa ce a fost remarcat de madrileni la turneul disputat de acesta cu academia la care evolueaza, Stellazzurra Basketball Academy din Roma.

Acesta este evident cel mai inalt jucator al turneului disputat la Tenerife si a fost remarcat deja de mai multe cluburi mari, scriu spaniolii de la Marca. La 229 de centimetri, romanul se poate compara cu celebrul Ghita Muresan (2,31), Manute Bol (2,31), Yao Ming (2,29) sau Shawn Bradley (2,29), cativa dintre cei mai inalti baschetbalisti din istorie.

Interesant este faptul ca si tatal sau a jucat baschet, in timp ce mama lui Robert a fost handbalista. Acesta a inscris 12 puncte in victoria echipei sale in fata lui San Isidro, cu 113-13.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT