TRAGEDIE in atletism! Campion MONDIAL decedat in urma unui accident auto! Ce s-a intamplat

TRAGEDIE in atletism! Campion MONDIAL decedat in urma unui accident auto! Ce s-a intamplat

Miercuri 08 August 2018, 16:50

Campionul mondial la 400 de metri garduri a murit in tara sa natala! 

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Kenyanul Nicholas Bett a decedat in urma unui accident auto in tara sa natala cand se intorcea de la campionatele Africane ce au avut loc in Nigeria.

Atletul in varsta de 28 de ani a murit langa orasul Nandi, cand a pierdut controlul masinii pe care o conducea si a intrat in parapet. Potrivit primelor informatii obtinute de politie, atletul a pierdut controlul masinii dupa ce a lovit un obstacol aflat pe sosea.

Bett a scris istorie la Campionatele Mondiale de atletism din 2015 cand a devenit primul kenyan din istorie care a castigat o medie de aur pe o distanta mai mica de 800 de metri. El era specialist in 400 de metri garduri si mai avea iin palmares doua medalii la campionatele africane.

Federatia internationala de atletism s-a declarat "indurerata si socata" de vestea decesului. "Bett a fost una din marile surprize de la Beijing, cand a stabilit si recoordul anului la 400 de metri graduri, 47.79". VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT