Sfarsitul unei ere in atletism! Se retrage Usain Bolt dupa Jocurile de la Rio? Anuntul celui mai rapid om din lume
Marti 22 Martie 2016, 17:45

Sfarsitul unei ere in atletism! Se retrage Usain Bolt dupa Jocurile de la Rio? Anuntul celui mai rapid om din lume

Pentru Usain Bolt, Jocurile Olimpice de la Rio ar putea fi ultimul mare eveniment din cariera sa.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Starul jamaican a lasat de inteles sa ia in calcul o retragere din atletism la finalul Jocurilor Olimpice de la Rio din vara acestui an.

Favorit in probele de 100 si 200 metri viteza, Usain Bolt considera ca nu va mai avea capacitatea sa se motiveze inca 4 ani pana la o noua editie a JO.

"O sa-mi fie greu sa mai astept alti patru ani, sa-mi pastrez motivatia de care am nevoie, mai ales daca imi voi indeplini obiectivele la Rio", a declarat Usain Bolt pentru Agentia France-Press.

Nu este pentru prima oara cand jamaicanul vorbeste despre o retragere din sport. Intai a lansat semnare ca dupa mondialele din 2017 se va retrage, pentru ca la inceputul acestui an sa vorbeasca despre incercarea a de amii alerga la JO de la Tokio, din 2020.1 comentarii
  • 22 2016
    ivan meldolanum isi face efektu haha, in romania sint multi kare for kadea ku acest preparat xa xa....imbecilii plimelee.....kind vor kadea testu nvor da vina pe basesku.......
BRAT