Usain Bolt Atletism

Se apuca de fotbal? Usain Bolt a anuntat cand se va retrage: "Nu mai sunt motivat sa fac acest sport!"

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013, 07:25
Data actualizarii: Joi 05 Septembrie 2013, 07:26

Usain Bolt a anuntat ca se va retrage din activitate dupa Olimpiada din Brazilia 2016, insa daca va reusi sa castige din nou toate probleme la care va participa.

"Am 27 de ani, dupa Jocurile Olimpice din 2016 ma voi retrage. Acesta este planul. Daca sunt in forma buna si daca voi reusi sa castig tot ce imi propun, cred ca atunci va fi momentul potrivit sa renunt dupa ce am dominat atata timp", a declarat Bolt ieri la Bruxelles.

Jamaicanul a dezvaluit ca anul acesta a avut probleme cu motivarea, asta in ciuda rezultatelor excelente. "Nu am gasit un obiectiv nou, nu am reusit sa ma conving sa alerg din nou asa cum trebuie. M-am gandit serios la ce imi doresc. Si nu stiu daca vreau sa mai practic acest sport.

Sunt hotarat sa ma retrag neinvins ca Pele sau Ali, sa fiu in randul celor care au dominat toata cariera un sport", a mai spus Usain Bolt, care are 14 medalii de aur in cariera sa.

Daca se va retrage la 30 de ani, Bolt va putea realiza marea mutare catre fotbal, acolo unde a anuntat de mai multe ori ca vrea sa participe. El e mare fan Manchester United si este prieten bun cu Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies