Momente de GROAZA pentru un atlet de top din Africa de Sud! Hotii l-au jefuit si i-au taiat un picior cu DRUJBA!

Momente de GROAZA pentru un atlet de top din Africa de Sud! Hotii l-au jefuit si i-au taiat un picior cu DRUJBA!

Atletul se pregatea pentru o proba de triatlon. Acum nu stie daca va mai merge vreodata. 

Mhlengi Gwala, un specialist in triatlon in varsta de 27 de ani, se antrena pe bicicleta in aceasta dimineata in jurul orasului Durban.

El a fost atacat de mai multi barbati, care au vrut sa-l jefuiasca. Insa acestia nu s-au multumit sa-i ia bunurile, ci au incercat sa-i taie picioarele cu o drujba.

Atacatorii s-au speriat de trecatori si au plecat, insa nu inainte sa-i sectioneze pulpa dreapta pana la os. Atletul a reusit sa se tarasca pana la o sosea, iar acolo a fost dus de un sofer la spital. Din fericire, medicii l-au anuntat ca vor reusi sa-i salveze piciorul si va reusi sa mearga din nou normal. Nu se stie insa daca atletul va mai putea sa concureze vreodata.

Atletii care se antreneaza dimineata din Durban sunt in alerta acum, deoarece sunt putini trecatori la orele din dimineata. Reprezentantul lui Gwala nu intelege de ce atacatorii au recurs la un asemenea gest salbatic, in conditiile in care atletul le-a oferit fara proteste telefonul, portofelul si bicicleta. "Nu am auzit sa aiba dusmani, e un ambasador minunat pentru sport".

Ministrul Sportului din Africa de Sud a facut apel la politie pentru ca atacatorii sa fie prinsi. "E total inacceptabil ca asa ceva sa se intample pe un drum public", a spus el. 

Citeste si:Mhlengi Gwala
VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies